6 Μαΐου 2019by m.a.r.i.o.s

Ομιλία Μανώλη Χριστοδουλάκη

Στη Μυτιλήνη βρέθηκε χτες ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης όπου μίλησε σε συγκέντρωση που διοργάνωση η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στο πάρκο της Αγ.Ειρήνης. Ο κ.Χριστουδουλάκης συνοδευόταν από την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. Αίγλη Ζαφειράκου.

Στην ομιλία του ο κ.Χριστουδουλάκης υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι οι εκλογικές μάχες που έρχονται είναι το μεγάλο στοίχημα για τη δημοκρατική παράταξη καθώς «πρέπει να εκφράσουμε στιβαρά και αποφασιστικά τον δημοκρατικό-προοδευτικό χώρο». Παράλληλα εξέφρασε για ακόμα μια φορά τη στήριξη του κόμματος στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Παναγιώτη Χριστόφα και στον υποψήφιο δήμαρχο Μυτιλήνης Μιχάλη Μαμάκο.

Όσον αφορά τις ευρωεκλογές ο κ.Χριστοδουλάκης χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. πάρα πολύ ισχυρό καθώς «συνδυάζει από τη μία τα κεντρικά κορυφαία στελέχη της πρώτης γραμμής αλλά και με καταξιωμένους ανθρώπους στο επαγγελματικό και επιστημονικό τομέα». Τέλος ο Μανώλης Χριστοδουλάκης κάλεσε τους πολίτες της Λέσβου να στείλουν ένα μήνυμα ανατροπής των συντηρητικών πολιτικών ψηφίζοντας το ΚΙΝ.ΑΛ. και τους ευρωπαίους σοσιαλιστές.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο η υποψήφια ευρωβουλευτής Αίγλη Ζαφειράκου η οποία στη σύντομη παρέμβαση της τόνισε ότι μέσα από τη διεθνή εμπειρία που διαθέτει, καθώς προέρχεται από τον απόδημο Ελληνισμό, ότι το πρόγραμμα του ΚΙΝ.ΑΛ. δίνει απαντήσεις στα μεγάλα ζητήματα όπως αυτά της ανεργίας των νέων. «Πρέπει όλοι οι νέοι των 17,18,19 ετών να έρθουν και να ψηφίσουν και ν αποφασίσουν για την Ευρώπη τους και ελπίζω ότι με το Κίνημα Αλλαγής θα κάνουμε την Ευρώπη για όλους και όχι για τους λίγους», κατέληξε η κ.Ζαφειράκου.

 

πηγή: www.stonisi.gr – 10/05/2019